86 25 28 00

Akustik dæmpning

​Akustik dæmpning i Århus og omegn

​Vil du gerne forbedre akustikken på dit kontor eller erhvervsmål? Vi tilbyder akustisk dæmpning i Århus og omegn. Hos Bent Vistisen A/S har vi efterhånden nogle års erfaring med montering af Akustik dæmpning i store kontorer og offentlige rum. Vi tilbyder mange forskellige løsninger og materialer, som kontrollere rummets refleksioner, således at rummets lyd bliver bremset eller dæmpet.

Akustisk dæmpning efter dine behov

Alle vores løsninger bliver udarbejdet efter dine behov og ønsker. Inden vi påbegynder projektet, vil vi undersøge dine lokalers muligheder, og i samspil vil vi finde den løsning, der giver det bedste resultat. Står du overfor et større projekt, hvor du har behov for ydeligere hjælp en akustisk dæmpning? Vi er et tømrerfirma som også er behjælpelige indenfor udskiftning af vinduer og døre og tagarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Er du interesseret i at høre mere om akustisk dæmpning i Århus? Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne for netop din opgave. Du kan ringe til os på telefon 86 25 28 00, sende en mail til ts@bvas.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller lignende eller vil du have et tilbud på dit næste projekt.