86 25 28 00

Tagarbejde

Tømrer til tagarbejde i Århus

Reparation, vedligeholdelse eller nyt tag

Søger du en kompetent tømrer til tagarbejde i Århus, Åbyhøj eller omegn? Vi er et professionelt firma, der har mange års erfaring med alle former for tagarbejde til private og erhverv. Uanset hvilken type tag du har, kan vi udføre alt fra reparation til vedligeholdelse eller udskiftning hvis du har behov for et nyt tag nær Århus. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, da et tags egenskaber beror meget på, at det er tæt og stabilt.

Som erfaren tømrer har vi udført mange forskelligartede opgaver, hvad angår tagarbejde. Fælles for dem alle er, at vi er meget omhyggelige og grundige, således at vi kan stå inde for kvaliteten og holdbarheden. Vi er vores egen værste kritiker, hvorfor du kan være helt sikker på, at alt bliver udført til punkt og prikke uanset om der er tale om reparation, vedligeholdelse eller nyt tag.

Professionelt udført tagarbejde med et højt serviceniveau

​Selvom vi altid har fokus på det gode håndværk og det flotte slutresultat, er vi velvidende om, at det er den totale oplevelse af os, der tæller for kunden. Når vi udfører tagarbejde, bliver det naturligvis gjort efter gældende regler i forhold til mængden af isolering, men der bliver også udført et med en åbenhed og imødekommenhed. Hos os får du nemlig personlig kontakt med en tømrer, der har fokus på dine behov.

Vi har det gode overblik, og vi gør en dyd ud af at kommunikere løbende, således at du er med på, hvor vi befinder os i byggeprocessen. Skal du have nyt tag, eller skal det gamle skiftes? Kontakt os for et godt tilbud, så ser vi nærmere på din opgave. Vi tilbyder også vinduesudskiftning samt akustisk dæmpning.

Solidt håndværk til en god pris

Er dit tag nedslidt og har brug for en kærlig hand? Hos B. Vistisen står vi klar til at hjælpe dig med professionelt tagarbejde i Århus og vi tilbyder dertil også en god pris. Vi hjælper dig sikkert fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi tager os godt af din bolig og sørger for, at du får et flot tag, der holder helt og aldeles tæt. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, kommer vi gerne forbi og ser på det. Du kan kontakte os på telefon 86 25 28 00, ved at sende en mail til ts@bvas.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller lignende eller vil du have et tilbud på dit næste projekt.