86 25 28 00

Vinduer og døre

Vinduesudskiftning og reparation af vinduer og døre i Århus

Nye vinduer og døre i alle slags boligtyper

Er din bolig dårligt isoleret? Hos Bent Vistisen tilbyder vi professionel vinduesudskiftning, reparation af vinduer og døre i Århus og omegn. Vi har mange års erfaring, og vi har hjulpet mange tilfredse kunder gennem tiden. Har du ældre vinduer og døre i din bolig, kan de meget vel være slidte og medtagede, hvorfor de med tiden vil skulle udskiftes med nye vinduer, så du undgår at der trænger kulde ind i dit hjem.

Vi udfører alt inden for vinduesudskiftning i alle mærker og typer med fokus på kvalitet. Uanset om du er privatkunde eller en større boligforening, kan vi hjælpe dig med vinduer og døre i høj kvalitet, som kan holde i mange år. Så hvis du har behov for nye vinduer nær Århus, står vi klar til at hjælpe.

​Grundig og kompetent vinduesudskiftning

​Hos Bent Vistisen udfører vi grundig og kompetent vinduesudskiftning og udskiftning af døre i dit hus.
​I dag fremstilles det i materialer, der er robust og slidstærkt. Du har mulighed for at skifte de gamle ud med nogle, der er stort set vedligeholdelsesfri, således at du ikke skal bekymre dig om at male træværk og meget andet.

Vi anvender udelukkende det bedste på markedet, så vi kan stå inde for kvaliteten af vores arbejde.

Vi er yderst grundige og omhyggelige i alt, vi foretager os – og særligt når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, er det vigtigt, at montøren formår at sætte dem rigtigt samt isolere og fuge helt tæt. Sådan opstår der ikke utætheder, der er uhensigtsmæssige i forhold til indeklimaet samt varmeforbruget. Skal du have lavet andet arbejde? Vi udfører også tagarbejde og akustisk dæmpning.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

​Har du et forestående projekt, hvor du skal have hjælp til udskiftning af døre eller en vinduesudskiftning så du får nye vinduer i Århus? Lad os hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre i Århus, så du kan komme godt og sikkert i mål. Vi udfører et godt stykke kvalitetshåndværk, der holder i mange år. Du har mulighed for at kontakte os for et godt tilbud på telefon 86 25 28 00 eller ved at sende en e-mail til ts@bvas.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller lignende eller vil du have et tilbud på dit næste projekt.