86 25 28 00

Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Nye vinduer og døre i alle slags boligtyper

Hos Bent Vistisen tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre i alle boliger i Åbyhøj og Aarhus. Vi har mange års erfaring, og vi har hjulpet mange tilfredse kunder.

Har du ældre vinduer og døre i din bolig, kan de meget vel være slidte og medtagede, hvorfor de med tiden vil skulle udskiftes.

Vi udfører alt inden for udskiftning i alle mærker og typer med fokus på kvalitet. Uanset om du er privatkunde eller en større boligforening, kan vi hjælpe dig med vinduer og døre i høj kvalitet, som kan holde i mange år.

​Grundig og kompetent udskiftning

​Grundig og kompetent udskiftning af dør og vinduer
​I dag fremstilles det i materialer, der er robust og slidstærkt. Du har mulighed for at skifte de gamle ud med nogle, der er stort set vedligeholdelsesfri, således at du ikke bekymre dig om at male træværk og meget andet.

Vi anvender udelukkende det bedste på markedet, så vi kan stå inde for kvaliteten af vores arbejde.

Vi er yderst grundige og omhyggelige i alt, vi foretager os – og særligt når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, er det vigtigt, at montøren formår at sætte dem rigtigt samt isolere og fuge helt tæt. Sådan opstår der ikke utætheder, der er uhensigtsmæssige i forhold til indeklimaet samt varmeforbruget.

Vi giver et godt tilbud på din opgave

​Har du et forestående projekt, hvor du skal have udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre? Lad os hjælpe dig godt og sikkert i mål, så du får udført et stykke kvalitetshåndværk, der holder i mange år.

Kontakt os

Kontakt os for et godt tilbud på telefon 86 25 28 00 eller skriv til e-mail ts@bvas.dk med din næste opgave. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

Skal du have lavet tagarbejde? Læs mere om vores tagarbejde her.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller lignende eller vil du have et tilbud på dit næste projekt.